Aplicația mobilă PentruViata

TOATE RESURSELE PENTRU SUSȚINEREA EMOȚIONALĂ ȘI PENTRU PREVENIREA SUICIDULUI LA UN LOC!


Mulțumim pentru interes față de aplicația mobilă PentruViata,  ce conține diverse resurse pentru susținere emoțională și prevenire a suicidului.


Aplicația se disponibilă pe dispozitive mobile Android și iPhone


Aici găsești accesul la următoarele noastre resurse:

– susținere emoțională prin intermediul Chatului Anonim (Butonul CHAT)

– produse pentru activitatea ta de prevenire a suicidului în rol de voluntar sau profesionist (Butonul INFO)

– cursul ”Ai timp să salvezi o viață!” al Școlii online de Consilere „Inimi deschise” pentru cei ce doresc să devină consilieri voluntari pe Chatul Anonim (Butonul CURS)

– produse noastre video  (Butonul VIDEO)

– date despre noi (Butonul DESPRE)


Aplicația poate fi utilă oricărei persoane care are nevoie de susținere emoțională, sau celor interesați de prevenirea suicidului, fie în rol de consilieri voluntari în cadrul AO ”Altruism”, fie voluntar sau specialist implicat în domeniu în altă parte.

Aplicația nu stochează informație personală a utilizatorilor acesteia.

Resursele aplicației sunt oferit de către echipa AO ”Altruism” și sunt adaptate realităților din R. Moldova primordial. Utilizatorii din alte țări, vorbitori de limbă Română și/sau Rusă sunt bineveniți să o utilizeze.


Adolescenții și tinerii sunt bineveniți în mod special să utilizeze serviciul de susținere emoțională prin intermediul chat-ului anonim ( accesibil prin Butonul CHAT)

Chatul Anonim este pentru tine, dacă ai nevoie să găsești alinare la durerea sufletească și dorești să reduci stresului emoțional în condiții de siguranță și anonimat, fără a-ți pune viața și sănătatea în pericol. Consilierii noștri vor comunica prietenește, cu bunătate și înțelegere cu tine,  fără a te judeca sau a da sfaturi nedorite.


Aplicația  mobilă PentruViata este creată de către Asociația Obștească ”Altruism” în  cadrul proiectelor ”Centrul de Resurse pentru Prevenirea Suicidului la Tineri” și ”Școala de consiliere ”Inimi Deschise” cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite în Republica Moldova. Conţinutul aplicației și conversațiile de pe chat ţin de responsabilitatea AO ”Altruism” şi nu reflectă neapărat opiniile Departamentului de Stat sau ale Guvernului Statelor Unite ale Americii.

Ⓒ Asociația Obștească ”Altruism”, 2016-2020

www.pentruviata.md

Politica de Confidențialitate

 

Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate