DESPRE NOI

Chatul Anonim este pentru tine, dacă ai nevoie să găsești alinare la durerea sufletească și dorești să reduci stresului emoțional în condiții de siguranță și anonimat, fără a-ți pune viața și sănătatea în pericol. Consilierii noștri vor comunica prietenește, cu bunătate și înțelegere cu tine,  fără a te judeca sau a da sfaturi nedorite.

Aici găsești serviciul de susținere emoțională, aici poți să vorbești despre trăirile tale cu un consilier, căruia îi pasă și este deschis să te asculte.

Adolescenții și tinerii sunt bineveniți în mod special să utilizeze serviciul de susținere emoțională.

Poți vorbi cu noi în limba română sau limba rusă.


Acest site este destinat tuturor celor, care se simt deprimați, se află în stare de depresie, sunt la un pas de suicid sau își fac griji pentru un prieten sau o rudă apropiată. Site-ul conține informații simple și accesibile, care sperăm să le considerați utile.

Produsele și serviciile sunt oferite de către echipa AO ”Altruism” și sunt adaptate realităților din R. Moldova primordial. Utilizatorii din alte țări, vorbitori de limbă Română și/sau Rusă sunt bineveniți să o utilizeze. Produsele și serviciile noastre pot fi utile oricărei persoane care are nevoie de susținere emoțională, sau celor interesați de prevenirea suicidului, fie în rol de consilieri voluntari în cadrul AO ”Altruism”, fie voluntar sau specialist implicat în domeniu în altă parte.


Pentru resursele informaționale în limba rusă accesați www.novoe.info 

Această pagină web este creată de către Asociația Obștească ”Altruism” în  cadrul proiectelor ”Centrul de Resurse pentru Prevenirea Suicidului la Tineri” și ”Școala de consiliere ”Inimi Deschise” cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite în Republica Moldova. Conţinutul materialelor și conversațiile de pe chat ţin de responsabilitatea AO ”Altruism” şi nu reflectă neapărat opiniile Departamentului de Stat sau ale Guvernului Statelor Unite ale Americii.

Ⓒ Asociația Obștească ”Altruism”, 2016-2020

www.pentruviata.md

DESPRE NOI

Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate