Politica de Confidențialitate

Prin utilizarea oricărui produs AO ”Altruism” sunteți de acord cu Politica de confidențialitate descrisă mai jos.

Produsele și serviciile AO ”Altruism”, precum Chatul Anonim www.pentruviata.md, Aplicația  Mobilă, etc., nu stochează datele personale ale utilizatorilor. Totodată. resursele web, prezentate pe site sau în aplicație pot stoca datele personale cu mențiunea explicită despre respectarea politicii de confidențialitate. 

De exemplu, Chatul Anonim  stochează în siguranță transcrieri ale sesiunilor de chat. Acestea nu conțin date de identificare, adresă IP sau alte date, ce pot servi cale de recunoaștere a identității persoanei, ce le utilizează. Totodată, dacă trimiteți mesajele electronice prin intermediul chatului în afara orelor de operare,  veți fi solicitați să Vă exprimați acordul de a ne lăsa o adresă email, la care să revenim cu răspunsul nostru, care va veni de la adresa [email protected]

Un alt resurs care folosește numele, prenumele și adresa email este Școala de Consiliere ”Inimi Deschise”. 

Datele stocate pot fi utilizate în scopul supravegherii clinice, de promovare, organizare a activității și de evaluare și nici într-un caz nu vor menționa date, care ar putea revela identitatea utilizatorului.

Neacceptarea acestei Politici de Confidențialitate atrage obligația Utilizatorului de a înceta imediat utilizarea tuturor produselor și serviciilor AO ”Altruism”, precum Chatul Anonim, Aplicația Pentru Viață APP, etc.

Dacă aveți întrebări, neclarități sau aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la Politica de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

2 thoughts on “Politica de Confidențialitate

Comments are closed.