Termeni și condiții de utilizare

Prin utilizarea acestui site, aplicației PentruViata sau oricărui alt produse AO ”Altruism” sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos.

Produsele și serviciile AO ”Altruism” sunt protejate prin dreptul de autor. Orice text sau material grafic pe care il copiati, tipariti, sau descarcati este sub licenta Asociația Obștească ”Altruism”  (în continuare AO Altruism), cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar. Produsul este exclusiv pentru uz personal și public non-commercial cu conditia obligatorie de a menționa sursa.

Serviciul chat-ului nu oferă sfaturi medicale, diagnostic sau tratament cu privire la orice condiții. 

AO Altruism nu își asumă responsabilitate pentru orice prejudiciu, pierdere sau daune survenite din utilizarea sau aplicarea informațiilor furnizate. 

AO Altruism poate modifica, repozitiona, elimina sau adauga portiuni la aceasta aplicatie sau la Termenii și Condițiile de utilizare în orice moment.

Aplicatia PentruViata poate fi utilizată și descărca gratuit de orice persoana, prin intermediul Google Play sau Apple Store. Toate si orice costuri legate de traficul de date consumat pentru descarcarea sau utilizarea aplicatiei sunt în sarcina Utilizatorilor.

Neacceptarea acestor Termeni si Condiții atrage obligația Utilizatorului de a înceta imediat utilizarea produselor si serviciilor AO ”Altruism”, precum Chatul Anonim, Aplicatiei PentruViata, etc.

Dacă aveți întrebări, neclarități sau aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

1 thought on “Termeni și condiții de utilizare

Comments are closed.